DEL

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Alla som är intresserade av bilar, även de som inte är intresserade av bilar, vet att tyska bilar är de bästa i hela världen. Den tyska bilindustrin har under hundra år utvecklat, producerat och sålt några av världens finaste bilar från bilmärken som är kända över hela världen för sin väldigt höga kvalitet. Det är Mercedes, BMW, Audi, Porsche, Volkswagen med flera.

För en svensk som är uppvuxen i Volvo kan det kännas som en stor lockelse att få köra en tysk bil. Det kanske är något man drömt länge om men inte haft råd med. Men man kanske har hört att om man köper bilen i Tyskland så är den mycket billigare än i Sverige eftersom utbudet där är så mycket större.

Hur hittar man en bil i Tyskland

Hur beter man sig då för att hitta och köpa en bil i Tyskland? Det första man måste göra är en liten undersökning av marknaden. Förslagsvis börjar man med att söka efter bilar på internet och sedan går man in på djupet och läser på om villkor, priser, kvalitet, importskatter och så vidare. Sedan är det dags att åka ned till Tyskland och förhandla, köpa och köra hem bilen. Det är höjdpunkten i hela affären – att få köra hem sin nya lyxbil till Sverige.

Vad behövs för att kunna köpa bilen och ta den till Sverige?

Det är dock i vanlig ordning en hel del dokumentation och annat som behöver fixas för att man ska kunna få hem sin fina, nya bil. Först och främst behöver man ett köpekontrakt och ett ägarbevis. Man kanske också har en bil som man vill lämna i byte och då behöver man nog få handlingarna översätt svenska till tyska för att det ska fungera med den tyska motparten. Sedan är det bara en eventuell moms som ska betalas i Sverige.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/koderiet.se/marketingspace.se/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

EFTERLAD ET SVAR