DEL

Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Köksutrustning, hushållsapparater med exklusiv design eller moderna funktioner och annat till hemmet är populära julklappar. Om man väljer en webbutik med gott renommé, såsom Whiteaway, så får man många fördelar. Man slipper trängas i julhandeln, och priserna är alltid konkurrenskraftiga. Du finner massor med produkter från marknadsledande och välkända märken hos Whiteaway.

Om WhiteAway.se

Whiteaway.se erbjuder ett stort och brett urval av kvalitetsvaror, inom området vitvaror och andra hushållsprodukter, såsom dammsugare, kaffemaskin och andra köksapparater. Det är viktigt för Whiteaway.se att hålla konkurrenskraftiga priser, och kunderna skall känna sig trygga vid köp i webbutiken. För att få nöjda kunder gör man en dygd av att erbjuda köpråd och vägledning, såväl via guider online som via telefon, e-post och Chat med företagets många produktexperter.

WhiteAway’s målsättning och historia

Whiteaway jobbar efter en tydlig och uttalad målsättning. ”Vår mission är att serva våra kunder och samarbetspartners på ett sätt, som skapar mätbart mervärde och glädje – i dag och i morgon.”

Whiteaway startade i en liten skala, som ett hobbyprojekt i Danmark. PÅ den tiden hette butiken Ahvidevarer.dk men numera, och efter ett namnbyte, har man butiker i såväl Danmark som Sverige och Norge. Huvudkontoret ligger i Århus och sysselsätter ca 145 ansatta skandinaver. Iden var från början att ha fokus på god handelsupplevelse online, och att skapa en trygg och positiv köpupplevelse. Detta har man hållit fast i.

Prismatchning och goda leveransvillkor

För att skapa denna, den goda köpupplevelsen, erbjuder Whiteaway några konkreta tilltag. Man erbjuder prismatch på lagervaror, både hos andra webbutiker, samt hos sig själv. Detta om en vara blivit nedsatt inom dagar från att man som kund köpt den. Specifika regler för Whiteaways prismatch finner du på hemsidan. Whiteaway erbjuder fri frakt till tomtgräns, samt erbjuder extra tjänster som tillägg. Det kan tex vara uppbärning och installation eller liknande. Allt för att göra webbutiken till ett bättre alternativ till at leta runt i fysiska butiker.